Депутатът от Обединени патриоти Валери Симеонов коментира в кулоарите на парламента, че

...
Депутатът от Обединени патриоти Валери Симеонов коментира в кулоарите на парламента, че
Коментари Харесай

Валери Симеонов не вярва на Елена Йончева

Депутатът от Обединени патриоти Валери Симеонов коментира в коридорите на Народното събрание, че не има вяра на колежката си Елена Йончева и абсурда с министъра на културата Боил Банов.

„ Хващал съм в лъжа Елена Йончева. Не съм сигурен, че и в този момент не лъже ", сподели още някогашният вицепремиер.

„ По никакъв метод не мога да приема, че хвърлянето на обществени обвинявания през медиите би трябвало да бъде насърчаван и би трябвало да му обръщаме внимание. Аз съм очевидец, сигурен съм, че и вие сте очевидци, че доста често Елена Йончева лъже. Откъде да знам дали това, което споделя, е истина или не е “, добави Симеонов.

Според него би било редно първо да се изчака да се направи предварителната инспекция и в случай че материалите стават за предоставяне на съд, тогава да се разяснява.

„ Помните ли онази неистина, при която беше пробутана остаряла фотография от оградата, че била съборена, а се оказа, че фотографията била правена още по време на градежа на оградата на един мост. Аз я хванах в 7-8 изопачавания на обстоятелства и неистини, свързани с оградата. Откъде да знам дали това, което споделя в този момент за Боил Банов е истина “, сподели още Валери Симеонов.

Депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева изнесе звукозапис, на който съгласно нея се чува гласът на министъра на културата Боил Банов. По думите ѝ, от записа излиза наяве, че в качеството си на зам.-министър на културата през 2016 година Банов опрощава наказателна клауза за 700 000 лева на фирмата-строител на втори и трети стадий от Ларгото, защото се е забавила със градежа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР